Werken bij Silre transport

Silre transport

Silre transport is een snelgroeiend transportbedrijf. Met meer dan 20 medewerkers zijn we in de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot een organisatie die een waardevolle partner is voor bedrijven die logistieke uitdagingen het hoofd moeten bieden.


Kwaliteit

De kwaliteit van onze dienstverlening staat of valt met de toewijding en de expertise van onze mensen. We begrijpen goed dat we onze snelle groei en goede reputatie te danken hebben aan de professionaliteit, loyaliteit, trots en het enthousiasme van onze medewerkers. We vragen dezelfde toewijding en liefde voor het vak van iedereen die bij ons wil komen werken.


Bedrijfscultuur

Onze bedrijfscultuur is informeel, de lijntjes zijn kort en we benaderen nieuwe uitdagingen op een praktische manier. We kunnen alleen consistente kwaliteit leveren als we onze mensen in staat stellen om het beste uit zichzelf te halen. Degenen die ambitie hebben en initiatief tonen krijgen bij ons alle ruimte zichzelf te ontplooien.


Werken bij Silre transport

Bij Silre transport streven we naar een goede balans tussen de kwaliteiten van de medewerker en de ambitie die hij heeft. Werk gaat niet alleen om het maken van carrière, maar ook om het vinden van je eigen plek.

Interesse om te komen werken bij Silre transport? We zijn constant op zoek naar nieuwe chauffeurs, planners en administratief personeel. Vul hieronder het sollicitatieformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.